Просто Ника всегда по делу говорит и именно так как оно и есть на самом деле и вы это прекрасно знаете
, еще раз Е-Трону до Теслы очень далеко просто вы не в Курсе, после Е-Гльфа да это интересно но очень много всякого рода нюансов по надежности в сравнении с тем же Е-Гольом.
та звичайно, ми ж всі в курсі, що тільки Ніка по справі говорить, і є дві думки Ніки і неправильна

Теж думав взяти перед Вайкою.
Не взяв. Інколи жалкую. Інколи - ні.
у мене ж все по простіше, взяв за хороші гроші несподобається чи знов ж дадуть хороші гроші продам, жаліти нема часу.. гонщик-перекуп одним словом

вот как бы не безосновательно предполагаю что 50т Е-Трон так не сможет, Мирик вот на Родину привезет напишет так или нет
ну разве что летом +- 300 но и аЙ3 летом как бы вообще хорош
.
та я думаю там взагалі все печально буде на тому єтроні, від розетки тільки відімкнув я зразу іншу шукай

тут і нема що пробувати))
Вітаю!
А якого саме ти е-трона вз'яв?
Мені сусід е-троном хвалився, так там цінник в два рази вищий.
Сама автівка на рівні.
Щось типу такої: https://auto.ria.com...n_37847924.html
ну купляти щось по дурним цінникам це не до мене.. я взяв звісно скромнішого, але за ту ціну вважаю що він скромніший не в два рази..
Не sлайн, не повний, але якби за ці гроші норм, шкіра є, камера є, музика з сабом є, панорама є, автопаркування там і всякі ще ніштяки, скажем так все необхідне щоб більш менш почувати себе людиною в цьому е-троні все є.. при ціні 21тис євро за спортбек які дорожчі і 57 пробігу та 21 рік то вважаю що норм, звичайно БМВ і3 за ті самі гроші краще, але вже як є