Взагалі-то ти їх "кончал", бо ти при реєстрації ставив галочку, що ти ознайомлений з Правилами форуму, а оверквотінг як порушення там чітко зазначений. До речі, не тільки на нашому форумі. Замість того, щоб гуглити, ти міг натиснути зверху сторінки на посилання і нарешті з тими правилами ознайомитися. До речі, в американських університетських колах подібна галочка розглядається тими, хто її ставить, як моральне зобов'язання не шахраювати і вони потім дотримуються доброчесності більше ніж ті, хто її не ставив, така статистика. Ні, ти не єдиний, хто галочку ставив, а Правила не читав, таких мабуть відсотків 80, але.йой, я й не одразу помітив, що то мені таке зауваження прозвучало... негайно виправив, правда не знаю, чи правильно....
прошу пардона, я інститутов форумовєдєнія не кончал, аж мусів загуглити, що таке "оверквотинг", зрозумів що це цитування багато фоток, але чому він жлобський, я так і не зрозумів.. але не суть - виправив негайно
визнаю, так соромно мені ще ніколи в житті не було![]()
опель клуб форева![]()
![]()
Не жлобський, простий - це у того користувача, до якого була наступна претензія, він просто не став дотримуватися офіційного обмеження про "до 7-10 рядків у цитаті".
А ти, щоб написати своїх півтора рядки, просто тицьнув у величезний пост і не гребе. Навіщо думати про тих, хто потім буде третину сторінки з-за цього мотати? Не кажучи вже про витрати трафіку і швидкість інтернету - ця причина справді переважно застаріла, настільки лімітний трафік або на EDGE зараз мало у кого є, хоча інколи і таке буває.
Я сподіваюся, тепер зрозуміло?
По-перше, є дуже-дуже базові речі, якими керуються всі форуми світу, і не дарма, і якщо забити навіть на них, то буде лихо, повір мені.Форум напівмертвий, кожна месага на ціну золота.
Може не варто так зарегульовувати?
Місцеві правила - то як конституцію ацтеків згадати.
П.с. Бал прийму як подарунок. Був один кілька років, але кудись подівся.
По-друге, звичайно, інформативні повідомлення не завадять, але не кожне повідомлення прямо цінне.
Щодо твоїх попереджень, то софт має автоматом знімати бал через 12 місяців. Якщо софт не спрацював (буває постійно), то бал знімається вручну будь-яким модератором за запитом користувача, або якщо модератор сам звернув увагу, що у користувача висить застаріле повідомлення, але для цього треба, щоб модератор чомусь зацікавився і зайшов у профіль користувача, бо це тільки звідти видно.