Мій малий бляхи не продасть,йому 6 вкатають.
а шо хотели по 200 евро таможить авто?) это же Украина, спасибо хоть так дали возможность + нет привязки к Евро5
Опубликовано 28 Декабрь 2018 - 09:24
ОВЦ, 2007 год, 2.8 бенз в кузове универсал - 4500$ с первой постановкой на учёт
Калькулятор показував макс 3 євро,а дійсність інакша.
то разные законы...
Ромыч про "бляху", а ты про ЕВро-5 под "легальную" растаможку.. ну я ТАК понял...
Изменено: Alex Эвакуатор, 28 Декабрь 2018 - 09:58
(О67)96О3171
(О93)2272О25
ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 09:48
-1 бляха из подпольного штаба на СвятошиноУ нас есть штаб?
овц 2004 год доволен результатом :)База в Узине становится на консервацию.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 10:21
а смысл?
это кому-то чем-то поможет?
сама таможка 2500
все на круг - не подбивал
Тут юзер старшу на рік від твоєї таможив.
http://www.opel-club...-pruzhini-ovtc/
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 11:07
Кто там топил за украинского производителя?
Он за 18 год произвел аж 1 легковую машину, чем, наверное, полностью удовлетворил спрос на свою продукцию
ЗАЗ на грани банкротства
В конце 2017 года крупнейший украинский производитель легковых автомобилей Запорожский автозавод (ЗАЗ) объявил о прекращении производства Lanos.Завод, входящий в автомобильную имерию Тариэла Васадзе объяснил такое решение экономической ситуацией в стране и снижением спроса. Более современную замену Lanos ЗАЗ так и не представил, сконцентрировавшись на выпуске коммерческой техники.В интервью LIGA.net владелец корпорации УкрАвто Тариэл Васадзе заявил, что в нынешних условиях ни один автомобильный завод в Украине работать не сможет. Причины - это отсутствие равных условий для украинских заводов и зарубежных производителей, а также бесконтрольный ввоз нерастаможенных автомобилей.4 декабря Хозяйственный суд Запорожской области возбудил производство о восстановлении платежеспособности (банкротвте) ЗАЗа."Проблемы ЗАЗа лежат именно в финансовой плоскости - завод нуждается в санации. Мы очень надеемся, что в ходе судебной процедуры кредиторами будут приняты конструктивные решения, и после восстановления платежеспособности ЗАЗ сможет продолжить свою производственную деятельность", - отметил заместитель главы правления корпорации УкрАВТО по производству Олег Папашев.Несмотря на тяжелое финансовое положение, завод продолжал работать: производственные линии поддерживаются в рабочем состоянии, инжиниринговые работы идут согласно регламенту, с соблюдением технических процедур.В УкрАвто отмечают, что ЗАЗ оказался неплатежеспособным в результате кризиса 2014-2015 гг. В ходе начатых в 2015 году переговоров с кредиторами удалось достигнуть договоренности о реструктуризации задолженности и отсрочке выплат. Эти меры оказались недостаточными, с начала 2018 года ЗАЗ выпустил только один легковой автомобиль.
Веселые там однако ребята, в 14 году начались проблемы по платежеспособности, ну а проблемой естественно назвали то, что в 17-18 году нагнали евроблях, полюбому так и было, тоесть до этого 4 года компания процветала. Может проблема в том, что ЛАНОС морально и физически устарел(по факту это кадет 85 года), и если 20 лет делать одно и то же без изменений то в один момент это изделие никому нахрен надо не будет, потому что в такой отрасли как легковое автомобилестроение на сегодня 5-7 лет одной модели, это уже недопустимо.
Изменено: roma_user05, 29 Декабрь 2018 - 11:09
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 11:11
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 13:23
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 14:03
то все відносно, ціни сядуть на старіші авто факт, а те що було пригнанн під євро п'ять получалось дешевше чим зараз.Може воно і так, але таможиться і везеться куча всього. Підбираючи собі авто, моніторю ріа декілька місяців. З того що бачу, ціни на авто до 10к таки просіли на 500-1000$ в останні тижні 2.
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 14:28
То може й куплю,як буде щось в районі 200км від мене. Бо вже поїздив, на «небитенекрашене» подививсь, більше не хочу. До речі, продавав не перекуп, і по телефону тільки косметичні підкраси прозвучали. Як наслідок по техніці все нормально, але по кузову биток славний, причому залитий повністю на скору руку.Купляй поки розпродаж.
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 14:30
потому что старое говно и тянут растамаживать. И именно этот сектор рынка сейчас насыщается.Яким це чином якщо через місяць розтаможка буде нереальна,навіть проти того що вона сьгодні нереальна.Ну продовжать льготну розтаможку на пару місяців.І що?
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 14:35
То може й куплю,як буде щось в районі 200км від мене. Бо вже поїздив, на «небитенекрашене» подививсь, більше не хочу. До речі, продавав не перекуп, і по телефону тільки косметичні підкраси прозвучали. Як наслідок по техніці все нормально, але по кузову биток славний, причому залитий повністю на скору руку.
Ціна буде залежати від спроможності покупців.Падає спроможність,падають ціни.
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 15:10
не факт.Ціна буде залежати від спроможності покупців.Падає спроможність,падають ціни.
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 18:20
Может проблема в том, что ЛАНОС морально и физически устарел(по факту это кадет 85 года),
(не для холівару,а думки в голос)
Ну може десь в якихось Рейнських землях чи Швейцарських кантонах-Ланос це пережиток і брат мамонта.
Але від'їхавши від Києва кілометрів 30 і з'їхавши з основної траси-основна маса автомобілів у населення(не у дітей що батрачать в Києві,а саме у населення) це звичайні Тази.Волги,УАЗи,Москалі412...Порівняно з цим металобрухтом що тримається лонжеронів тільки завдяки ентузіазму власників-Ланос це вершина інженерної думки...
Думаю ціна нового ланоса в Україні 4750у.е залишила б всі(майже) євробляхи за межами неньки...
Якось треба протягувати ножки по одьожкє...Якщо у 90%населення жора світиться з під драної свитки-потрібно налагоджувати доступне нове у себе,а не купувати латане виїжджене відро за кордоном...
Я не проти НТП,що повинен просуватись скрізь(і в європейській ненці теж)...Але окрім як забезпечити населення МазераТТі за охуліон грошей-потрібно мати Сервіс...І не просто сервіс,а доступний(скрізь)+доступний(по купівельній спроможності населення),кваліфікований...
если 20 лет делать одно и то же без изменений то в один момент это изделие никому нахрен надо не будет, потому что в такой отрасли как легковое автомобилестроение на сегодня 5-7 лет одной модели, это уже недопустимо.
Я б не був таким категоричним...Допустимість вимірюється тільки попитом.При потребі дам ссиль на японське авто що випускалось у 1998-2018роках.Наразі у 2019році піде в серію нова генерація,в яку за бажанням споживачів повертаються деякі з фішок(досить таки ключових в плані керування) що були у моделях до 1998року(2006р).
Тому все відносно...
Мірик, прекрасно понимаю. И если бы я ему вместе с вручением толщиномера не провёл лекцию что как и куда он бы купил сто процентов. Хотя не ясно пока может и купит...
Було таке...Клієнту оказали,роказали де що вварено,що замінено де підфарбоване...
Але очі блищать,рученьки тримтять-"я її хочу"!!!
Одим словом-купив...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 19:21
Але від'їхавши від Києва кілометрів 30 і з'їхавши з основної трастрям-прям-дрям...
но как "дозволили" бляхи то даж в дремучей тьму-таракани спрос на лайнос впав...
а если смотреть по всей стране, то результат налицо - зазу капут...
несмотря на "драконовские" растаможки...
а если б была "нормальная, логичная, адекватная" растаможка то он загнулся б ещё б лет 10 назад..
(О67)96О3171
(О93)2272О25
ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!
Опубликовано 29 Декабрь 2018 - 19:41
Я б не був таким категоричним...Допустимість вимірюється тільки попитом
доступність не має впливати на безпеку, АБС немає, ЕСП немає, подушок безпеки немає, натяжителів ремнів немає, навіть підсилювачів в дверях немає в ланоса. А так, дешево і одноразово, як і вази, попав в ДТП на щвидкості 60, вийняли, купили вінки, внукові віддали кучу металолома. Переплавили на новий ланос. Замкнутий круг.
Наразі у 2019році піде в серію нова генерація,в яку за бажанням споживачів повертаються деякі з фішок(досить таки ключових в плані керування) що були у моделях до 1998року(2006р).
не бачу спільного між деякимим функціями і моделями які застраліви вже і конструкції не змінювались по 30(тридцять) років.
Не зря за 18 рік склали 1 тільки ланос. Кому те *** треба за таку ціну як воно продавалось.
Все йде так як має йти, ти або конкурентноспроможний або валиш з ринку. Що сталось з ЗАЗом і їх лаЙносом.
По ціні, ну тут ви вже відверту дурницю написали, НІКОЛИ нові лайноси навіть близько не коштували до 5 тисяч доларів, це нонсенс, такого не було і не буде.
Для порівняння ціни на двохрічні НОВІ лайноси
Комплектації ЗАЗ Lanos
8900 ніяк не 4750, причому більшість лайносів це 17 рік, що вже не нова машина, і це теж впливає на ціну в нижчу сторону. Наступний конкурент заз форза коштував від 10 тис, знайомий брав за 12 майже. продав за 8 через 3 роки. Взяв трафік каже що радий що спехався за таку ціну.
Изменено: roma_user05, 29 Декабрь 2018 - 19:54
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых