машину раз в пять лет - это хорошо, но при чем тут ланос? Он даже новый не машина Любое нормальное и не нормальное (кроме естественно стандарта Евро) ТО моя вера пройдет еще и быстрее и легче многих более новых. У меня отличный мастер и машина в полном порядке.
Добре...Бажано запам'ятати цей самовпевнений спіч,коли на Бош сервіс потрібно буде....Там підмінні ланоси якраз видають на час ремонту)
дивлячись для яких цілей, кілька місяців катався на відносно новому пежо 107 2013 року, який практично в діапазоні ціни того самого вашого утопічного нового ланоса за 4750.
Відволічемся від утопічного ланоса.Почнемо пробувати розуміти,що Ви тут живеш не один...
Був у мене один(років 6мабуть назад) нетиповий випадок...Звернулися знайомі знайомих по знайомству щоб допомогли в ремонті Таврії...Пікантність ситуації була в тому,що водій(власник) жінка і потрібно було притягнути авто в ремзону,бо воно не заводилось...
Поки тягли авто на галстуку-розговорилися.
Виявилось,що авто 7років в експлуатації.На одометрі 80000км.пробігу...
Жіночка завуч однієї з Києвських шкіл.Одиначка.Це її власна автівка.
Літом,щоб підзаробити збиваються в групу 2вчителі+1повариха і вивозять групи дітей на відпочинок в Крим.
Саме оцей Таврюган і був основним засобом забезпечення життєдіяльності групи протягом багатьох років і жодного разу не підвів..
Я питав,чому саме Таврія?Чому не б/у іномарка?
Відповідь була однозначною-коли придбавали ,то по вимогам це повиннно було бути нове авто,за доступні гроші,недороге в експлуатації та обслуговуванні...
Замінили жіночці АКБ і попрямувала вона своїм шляхом у Крим школярів оздоровлювати...
А скільки ще такого народу,якому потрібен доступний новий засіб пересування???Який взагалі наразі відсутній.
Мені не принципово,що це буде-Таврія Нова за 2куе,Ланос за 4750,Амарок за 11340.В Україні повинно бути доступне вітчизняне авто.Доступне будь-якому працівнику бюджетної сфери.Нехай з кредитом,але прозоро,передбачувано.
Це не ідея.Це думки...вголос.