Реклама

Египет с 2009г. + советы по отдыхуматериал сродержит нецензурщину и эротические фото )))
Опубликовано 06 Август 2018 - 12:24
Любителям підводного світу рекомендую, дельфіни кожен ранок припливали, тре тік в долоні похлопати, крилатки зранку прям під пірсом там жеш і мурени.Риф просто шикарний 15хв автомобілем і пляж абу дабаб з морськими черепахами, кажуть десь там і дюгоні живуть, але не бачили. Іздили на екскурсію на риф сатая, риф посеред моря з шикарним кольром води. Харчування, віскі і пиво дуж хороше.
З України в готелі ми були одні, решта туристів німці, італійці, чехи і поляки. Аквапарку нема, анімація для дітей досить непогана, але малий замість неї вибрав море і риф)
З мінусів,а мож і плюсів --- готель на березі посеред пустині, так що увечері хіба що в готелі розважатися. З Хургади автобусом до готелю хороших 3,5год. Тарифи в готелі європейські, і в євро)) Дайвінг 80євро на одного і хрєн торгуються, для зрівнянні в Шармі 35уй за двох і малий 9 років , пірнав у подарунок.
12 ночей (2+1) обійшлися 41600uhy . Тур брали десь за місяць до вильоту. Виліт з Києва. Турагенство https://7morei.ua
Изменено: FINNN, 06 Август 2018 - 12:48
Опубликовано 06 Август 2018 - 13:38
FINNN, скажи, первый раз с этим агентством летали или это проверенное, можно обращаться?
З цим перший, тур оператор 7UP, туди летіли стареньким мак дугласом , браво аір, назад, на добу пізніше, але майже новеньким боїнгом .
Опубликовано 06 Август 2018 - 14:47
У них зараз своя авіакомпанія, туди вилетіли вчасно, назад на добу затримали, ми були в курсі про затримку при виїзді з готелю в Марса Алам, привезли в хургаду, поселили в готель, в четвертій ранку виїхали з готелю, в 8,00 полетіли додому. Доба відпочинку вродь добавилася, але в простенькому готелі...в основном именно про 7up и был вопрос :)
Опубликовано 06 Август 2018 - 17:54
Думал уложиться в штуку уе на двоих.
Два дня голову ломаю и гугл топчу и ничего достойного пока не нашёл.
Многие сговнячились очень. Экономия сплошная.
По отзывам много где мрак. А там где ноом то только пантон или песочного пляжа нет.
С джоинапом не связываюсь уже. А поехали с нами тормозят жостко. Представительство которое у меня в городе в суботу не работало хоть и должно. На горячей связался с менеджером и обещала прислать сегодня варики и тишина.
Короче якась дупа...
Опубликовано 06 Август 2018 - 18:01
А поехали с нами тормозят жосткоУроды! Заказал у них тур. Сто раз спросил - можно картой заплатить? Карта не привата. Да, можно приезжайте! Сбросил доки, поперся к нем по такой дикой жаре. Приезжаю, достаю карту. Две овцы начинают хлопать глазами, звонить на горячую линию моего банка и пытаются узнать как можно заплатить. Мартышки безмозглые.....
Опубликовано 06 Август 2018 - 19:09
Так же Браво не летайте. Там если помните с Туниса не могли вылететь люди.
К стати на 7морей смотрю варианты отличные есть.
Опубликовано 06 Август 2018 - 20:57
Джойном сейчас нельзя летать... они су********** продают туры, а самолетов не хватает!!!
Я думав що народ прикалується,а таки дійсно не хватає літаків щоб переправляти на відпочинок українських відпочивальників
...
Якщо не дуже в тему-вибачайте)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 06 Август 2018 - 21:27
Думай шире.Юстас,Не всі ж як ти мають круту альтернативу всяким там єгиптам.
Возможно это как у меня просто желание не видкэеть свинорусов. Я по этой причине и в том и в этом и озатом летал туда где их нет. Я знаю что если что я не совсем сдержусь и будет.....
Короче выбор Египта осознан. Тем более там и цены и отдых лучше Туниса и Трции. Мальдивы и прочее не рассматриваю ибо там рашеншвайне массовые.
Опубликовано 06 Август 2018 - 21:39
Den Bpovary,За кермом і на відпочинку не треба нервуватись.Якщо свинорус не перешкоджує моєму відпочинку то я і забуваю про нього.Там де я відпочиваю гірша проблема від старих німців і молодих англійців,дуже шумні,нікого не поважають. Свиноруси тихенькі,всюди розмовляють англійською,німецькою і іспанською,а їхньою ніхто.Шок в них,в турціях і єгиптах розмовляють ,а тут ні.Ржемо потиху над ними.
Опубликовано 06 Август 2018 - 21:54
Юстас,Не всі ж як ти мають круту альтернативу всяким там єгиптам.
Не люблю стояти в чергах або чекати)Придбаю якогось невеличкого літачка на євробляхах,підлатаю і буду в Пунто-Кана на пляжах Баваро кості гріти по уікендах)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 06 Август 2018 - 22:03
Den Bpovary,За кермом і на відпочинку не треба нервуватись.Якщо свинорус не перешкоджує моєму відпочинку то я і забуваю про нього.Там де я відпочиваю гірша проблема від старих німців і молодих англійців,дуже шумні,нікого не поважають. Свиноруси тихенькі,всюди розмовляють англійською,німецькою і іспанською,а їхньою ніхто.Шок в них,в турціях і єгиптах розмовляють ,а тут ні.Ржемо потиху над ними.
Так я туда без руля летаю)
И для меня лично наличие скопления свинорусов таки является негативом.
Опубликовано 07 Август 2018 - 09:52
Підхід не правильний, перше вибираєш готель(турправда, букінг), а уже потім шукаєш хто тебе туди повезе.А по теме прислали с Поехали с нами вторую подборку туров.
Ни ссылок на отель, ни количество дней, нифига не указано.
К стати в Нама Бей был кто?
Опубликовано 07 Август 2018 - 22:15
Поїдь в sunrise diamond, і готель більш-менш+риф, і старе місто 2-3уе і 10хв на таксі, хоча що там робити? Крім мечеті як на мене нічого нема.Понятно. Тогда смысла для себя не вижу переплачивать.
Єгипет як на мене це море і підводний світ.
Изменено: FINNN, 07 Август 2018 - 22:15
Опубликовано 08 Август 2018 - 08:07
Поїдь в sunrise diamond, і готель більш-менш+риф, і старе місто 2-3уе і 10хв на таксі, хоча що там робити? Крім мечеті як на мене нічого нема.
Єгипет як на мене це море і підводний світ.
Отельчик пробью. Сенкс.
В этом гуды был рядом со старым. Буквально минут пять пешком. Смотреть согласен не особо что есть но юыл рынок (там масла и тд), ресторанчики (креветок всяких поесть), воды куаить и тд. В общем ходили. Ну и мечеть красивая.
У мну загвоздка в том что женв слабо умеет плавать поэтому дно обязательно. А так бы уже давно оаределился (есть несколько классных мест но только пантон).
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых